Ben je op zoek naar de meest geschikte verfemmers? Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod. Zo vind je hier een ronde, vierkante en rechthoekige verfemmers in het wit, gekleurd en transparant. Bekijk de diverse maatwerkmogelijkheden op deze pagina.

Diverse verfemmers

Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod verfemmers. De verschillende varianten zijn beschikbaar in wit, grijs, maar ook diverse kleuren. Ook zijn diverse modellen beschikbaar in gerecycled kunststof (PCR) in verschillende kleuren. Dat is een goede, duurzame keuze voor toepassingen in non-food. Wat betreft de vorm heb je keuze uit: ronde emmers, vierkante emmers en rechthoekige emmers. Hierbij zijn diverse aanpassingen ook geen probleem. Dijkstra Plastics levert maatwerk zodat de verfemmers nog beteren bij jouw behoeften aansluiten.

Wat betreft de vorm heb je keuze uit: ronde emmers, vierkante emmers en rechthoekige emmers. Hierbij zijn diverse aanpassingen ook geen probleem. Dijkstra Plastics levert maatwerk zodat de verfemmers nog beteren bij jouw behoeften aansluiten.

Vrijwel alle verfemmers kunnen worden uitgerust met een sterke handgreep en een eenvoudig te openen deksel met of zonder een garantiesluiting. Deze garantiesluiting maakt in één oogopslag zichtbaar of de emmer met deksel al dan niet eerder geopend is. De garantiesluiting is zodanig ontworpen dat het vast blijft zitten aan de emmer en dus niet in de emmer valt na openen.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


Maatwerk

Wens jij maatwerk of wil je de verfemmers laten personaliseren? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Dijkstra Plastics biedt je tal van mogelijkheden voor het personaliseren van je verpakking. Hierdoor kun je de verfemmers feilloos laten aansluiten bij de uitstraling van jouw merk en bedrijf. Van diverse kleine variaties, zoals de keuze voor een ander hengsel of deksel tot grote ingrepen, zoals een bedrukking. Alles is mogelijk. Ga hierover dus gerust met ons in gesprek. Ook wanneer je tegen een probleem aanloopt bij het verpakken of vervoeren van je producten horen wij dit graag. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Verpakkingsemmer van Dijkstra Plastics

Als familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring, veel kennis en een actief passievol team, zorgen wij ervoor dat jij met onze verfemmers de perfecte oplossing hebt voor jouw verpakkingsbehoefte. Onze bedrijfscultuur typeert zich door klantvriendelijkheid, snelheid en servicegerichtheid. Vanuit twee productielocaties in Nederland leveren wij duurzame verpakkingsoplossingen voor tal van toepassingen. Daarvoor gebruiken wij innovatieve methoden en producen hoogwaardige 100% gerecyclede kunststofproducten voor de verfindustrie. Hoge betrokkenheid zorgt ervoor dat wij onze klanten en de ketens waarin zij opereren, door en door kennen. Dit alles maakt van Dijkstra Plastics een betrouwbare partner voor verfemmers.

Contact

Wij informeren je graag goed over onze producten. Neem daarom bij vragen over emmers met IML bedrukking gerust contact op met onze specialisten. Onze medewerkers kunnen je alles over de mogelijkheden vertellen en helpen je graag verder bij je zoektocht naar de perfecte verpakking. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)53 572 3884 of via de mail naar info@rdplastics.nl. Wij staan je graag te woord!

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!