Rechthoekige emmers met deksel | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Rechthoekige emmers

Maak kennis met onze rechthoekige emmers geschikt voor een afvulinhoud van tussen de 0,5 en 37 liter! 

Goed op pallets en in stellingen te pakken

Bij Dijkstra Plastics maken we een onderscheid tussen vier rechthoekige modellen kunststof emmers: 

  • de GL RH serie;
  • de ECM serie;
  • de MF RH serie;
  • de KLB serie (ook wel de kalfsleverbak). 

Gebruik maken van onze rechthoekige emmers, betekent dat u profiteert van een aantal logistieke voordelen. Zo zijn deze modellen vanwege hun vorm goed te stapelen en op pallets te pakken. Het is dan ook niet voor niets dat de ‘M’ in het model ‘ECM’ staat voor ‘Modulair’.

Overige kenmerken van onze rechthoekige emmers

  • Alle modellen zijn gemaakt van 100% recyclebaar polypropyleen (PP);
  • Vrijwel alle rechthoekige modellen zijn verkrijgbaar in 100% gerecycled kunststof. Hiermee bespaart u per emmer 50% CO2 uitstoot! Let op: deze emmers zijn alleen geschikt voor de non-food industrie;
  • 95% van onze rechthoekige modellen kunnen worden voorzien van IML bedrukking. Met een mooi IML label op uw emmer valt u extra op bij de doelgroep;
 
Rechthoekige emers (KLB serie)
Rechthoekige emmers van Dijkstra Plastics
Rechthoekige emmers van Dijkstra Plastics

Populaire rechthoekige modellen

Verkoop team Dijkstra Plastics

Heeft u interesse in onze rechthoekige emmers?

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

   

Bekijk onze bedrijfsvideo

Video afspelen

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.