Rechthoekige emmers

Dagelijks worden de rechthoekige emmers ingezet als een bewezen verpakkingsemmer. Deze emmers zijn veelzijdige verpakkingen voor een groot scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan food, diervoeding, farmacie, chemie en verf & bouw. Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod aan deze emmers. Ontdek de meest geschikte rechthoekige emmers voor jouw situatie op deze pagina.

Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod rechthoekige emmers. De verschillende varianten zijn beschikbaar in wit, transparant maar ook diverse kleuren. Ook zijn diverse modellen beschikbaar in gerecycled kunststof (PCR) in verschillende kleuren.

 

Aanbod rechthoekige emmers

Dat is een goede, duurzame keuze voor toepassingen in non-food. De overige kleuren rechthoekige emmers fysiologisch gerust en 100% recyclebaar. De inhoud van de rechthoekige emmers gaat van 0,6 liter tot 37 liter. Waar ben jij precies naar op zoek? Je kunt ons aanbod ook gemakkelijk filteren met de filteropties aan de linkerzijde. Zo zie jij in één oogopslag enkel de rechthoekige emmers die voldoen aan jouw wensen.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


De voordelen van rechthoekige emmers

Dagelijks worden de rechthoekige emmers ingezet als verpakkingsemmer. Door gebruik te maken van rechthoekige emmers profiteer je van een logistiek voordeel. Door de vorm zijn de rechthoekige emmers namelijk goed stapelbaar. Hierdoor kunnen de pallets optimaal worden beladen. Daarnaast kunnen de rechthoekige emmers van Dijkstra Plastics in verschillende varianten worden aangeboden. Afhankelijk van het materiaal zijn de rechthoekige emmers zowel geschikt voor food als non-food producten.Jouw huisstijl

Bij Dijkstra Plastics bieden wij je tal van mogelijkheden tot het personaliseren van je verpakking. Hierdoor kun jij de rechthoekige emmers feilloos laten aansluiten bij de uitstraling van jouw merk en bedrijf. Van kleine varianties tot grote ingrepen, alles is mogelijk. Ga hierover dus gerust met ons in gesprek. Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Ook wanneer je tegen een probleem aanloopt bij het verpakken of vervoeren van je producten horen wij dit graag. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.Contact

Wij informeren je graag goed over onze producten. Neem daarom bij vragen over de rechthoekige emmers gerust contact op met onze specialisten. Onze medewerkers kunnen je alles over de mogelijkheden vertellen en helpen je graag verder bij je zoektocht naar de perfecte verpakking. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)53 572 3884 of via de mail naar info@rdplastics.nl. Wij staan je graag te woord!

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!