Ben je op zoek naar een geschikte verpakkingsemmer? Bij Dijkstra Plastics vind je een uitgebreid aanbod emmers. De verschillende varianten zijn in diverse kleuren, maten en vormen beschikbaar. Ook hebben we emmers beschikbaar van gerecycled kunststof. Voor elke verpakkingsbehoefte hebben wij een passende oplossing. Van kleine emmers voor bijvoorbeeld popcorn tot aan grote emmers voor bijvoorbeeld vele liters verf. Je hebt keuze uit ronde emmers, vierkante emmers en rechthoekige emmers. Voldoen de standaard emmers niet aan je verpakking eisen? Je kunt de verpakking personaliseren, zodat deze goed aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf of merk.

Dijkstra Plastics biedt een breed assortiment emmers van 15 liter aan. Er zijn verschillende varianten van gerecycled plastic (PCR) met verschillende kleuren, maar ook wit en transparant. Emmers worden voor verschillende producten gebruikt. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn onder andere voedsel, diervoeding, medicijnen, chemie, verf en bouw. Wij bieden dan ook kunststof emmers aan voor zowel food als non-food toepassingen. Alle emmers hebben stevige handgrepen en kunnen gemakkelijk worden geopend. Wil je de kwaliteit van de inhoud van de emmer bewaken en voorkomen dat de emmer 15 liter onopgemerkt geopend kan worden? Kies dan voor een emmer met een garantiesluiting. De emmer kan dan niet geopend worden zonder dat de garantiesluiting verbroken wordt. Een voordeel van een kunststoffen emmer is dat het materiaal stevig en licht van gewicht is. Ideaal voor tijdens de transport.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


Personalisatiemogelijkheden

Je kunt ervoor kiezen om een emmer van 15 liter op maat te laten maken. De emmer, deksel en beugel kunnen in kleur gemaakt worden. Er zijn tal van mogelijkheden. Je kunt kiezen uit emmers met of zonder garantiesluiting, lichte of zware deksels en meer. Er kan ook gekozen worden voor een bepaald type beugel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een metalen beugel of een kunststof beugel in kleur. Het bedrukken van de emmer behoort ook tot de mogelijkheden. Er kan een keuze gemaakt worden tussen glanzend, mat, metallic, interactief of een transparant label. Ideaal voor als je een emmer van 15 liter wilt die perfect afgestemd is op de uitstraling van je merk of bedrijf.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om te innoveren en te investeren in duurzame oplossingen. Door de invloed van onze verpakkingen op de wereld zo verantwoord mogelijk te houden, zetten wij ons in om de milieu-impact van afval te verminderen. Dit doen wij door milieuvriendelijke verpakkingsopties aan te bieden. Dit betekent onder andere efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen. Deze werkwijze draagt bij aan de vermindering van de hoeveelheid CO2 uitstoot bij elk geleverd product.

Meer weten?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte emmer? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden. We gaan graag samen met jou op zoek naar de beste mogelijke verpakkingsoplossing.

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!