Bij Dijkstra Plastics
geloven we in de
kracht van ons team.

Dijkstra Plastics is een toonaangevende onderneming op het gebied van hoogwaardige verpakkingsproducten. Wij ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan kunststof verpakkingsoplossingen. Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de verf-, voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische sectoren. Jaarlijks worden circa 140 miljoen kunststof verpakkingen volgens de hoogste (internationale) kwaliteitsstandaarden geproduceerd. Wij beschikken dan ook over gerenommeerde accreditaties op het gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit.

In Haaksbergen en Almelo staan twee ultramoderne productiefaciliteiten. Ons opgeleid en gekwalificeerd team zorgt voor continuïteit alsmede voortreffelijke resultaten. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door openheid en grote betrokkenheid. Om als speler in de internationale verpakkingsindustrie te kunnen blijven concurreren investeren wij continue in de optimalisatie van onze bedrijfsprocessen, nieuwe technologieën en de infrastructurele groei van onze onderneming.

DE CIJFERS VAN DIJKSTRA PLASTICS

215

Aantal
collega’s

42k

M² Oppervlakte

1224

Kilo fruit voor
onze medewerkers

80

pallets per vrachtwagen

Arno

CAD Tekenaar

"Als CAD tekenaar ben ik onderdeel van een team voor het ontwerpen van de producten en de bijhorende matrijzen. Naast het uitwerken van nieuwe matrijzen zijn wij ook bezig met herstelwerk en het verbeteren van het werkproces. De goede werksfeer en de afwisseling houden het werk leuk en interessant."

Rick

Assistent Technische manager

"Als assistent technische manager ondersteun ik de technisch manager bij onder andere het onderhoud van het machinepark en aansturing van technisch personeel. Kort gezegd zorg ik er samen met de technisch manager voor dat de machines blijven produceren en dat wij de orders op tijd af krijgen. Ik werk samen met alle afdelingen binnen Dijkstra Plastics. Het is een erg flexibele baan. Precies hetgeen waar ik na mijn studie (Technische Bedrijfskunde) naar op zoek was!"

Frank

Chauffeur

"Als chauffeur van je eigen product is de zorg voor het behoud van de kwaliteit misschien wel extra groot. Dit houd je scherp en het geeft voldoening wanneer de afnemers telkens weer tevreden zijn."

Remco

Accountmanager

"Ik heb als accountmanager dagelijks contact met eenmanszaken en startende ondernemers tot multinationals in heel Europa, ieder met een eigen uitdaging op verpakkingsgebied. Het is aan ons om de klant hierin zo goed mogelijk te begeleiden om samen tot de perfecte oplossing te komen. Dat maakt het werken bij Dijkstra Plastics uitdagend en veelzijdig."

Martijn

Vrachtwagenchauffeur

"Ik ben als vrachtwagenchauffeur werkzaam bij Dijkstra Plastics. Het leuke aan deze job is onder ander het leuke en gezellige contact wat je met de klanten hebt en het werken met fantastisch materiaal waar je min of meer eigen baas over bent."

Fred

Logistiek Medewerker

"Het is elke dag weer een uitdaging om een magazijn van 4.500 palletplaatsen te runnen. Dat is het fijne aan dit werk, je weet nooit precies wat je krijgt aangeleverd en wat er weg gaat. Dus voor mij is elke dag een verrassing. En dat is het mooie van dit werk, het verveelt nooit."

Young Dijkstra

Kom het team van
Young Dijkstra
versterken!

Om kracht bij te zetten aan het vooruitstrevende karakter van Dijkstra is Young Dijkstra in het leven geroepen. Deze groep met relatief jonge werknemers komt periodiek samen om met een frisse blik te kijken naar werkwijzen, interne processen en andere bedrijfstrajecten. Dagelijkse processen worden besproken, ergernissen geuit en overwinningen gevierd.

Met de oudgedienden op de vloer wordt gekeken waarom processen lopen op de wijze waarop dit gebeurd en wat er verscherpt of behouden moet worden. Het gaat hierin niet om

de verandering die Young Dijkstra teweeg brengt, maar de vraagtekens die bij de bedrijfsprocessen binnen het gehele bedrijf gezet kunnen worden. Het team van Young Dijkstra richt zich op een reflectie van de werkvloer om daarin kennis te vergaren en bewustwording te creëren bij Young Dijkstra en de verdere betrokkenen. Binnen het Young Dijkstra team komen technische, financiële, commerciële en andere achtergronden samen. Hierdoor worden oplossingen van een afdeling of groep breder getrokken en zorgt dit voor een grotere betrokkenheid.

Open sollicitatie

Zit jouw ideale baan er niet tussen?

Open sollicitatie

Stuur dan jouw open sollicitatie in!

Kom met ons in gesprek!