Werken bij Dijkstra Plastics | Kom jij ook bij ons aan de bak? Reading Time: < 1 minute

Werken bij 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en kom bij ons aan de bak!

Werken-bij-Dijkstra-Plastics

Verhalen van onze collega’s

Niet de vacature gevonden die bij jou past?

Klik op onderstaande knop en stuur een open sollicitatie in.

Open sollicitatie

Verhalen van onze collega’s

Werken bij Dijkstra Plastics CAD tekenaar
Arno 
CAD Tekenaar

“Als CAD tekenaar ben ik onderdeel van het team wat verantwoordelijk is voor het ontwerpen van onze producten en de bijhorende matrijzen. Naast het uitwerken van nieuwe matrijzen ben ik bezig met herstelwerk en het verbeteren van het werkproces. De goede werksfeer en afwisseling van het werk houden het leuk en interessant.”  

Werken bij Dijkstra Plastics technische dienst
Rick
Assistent technische dienst

 “Als assistent technisch manager ondersteun ik de technisch manager bij het onderhoud van ons machinepark en de aansturing van ons personeel. Kort gezegd zorg ik er samen met de technisch manager voor dat de machines continue blijven draaien en dat wij inkomende orders op tijd af krijgen. Het is een erg flexibele baan. Precies waar ik naar op zoek was na het afronden van mijn studie Technische Bedrijfskunde. 

Remco
Accountmanager

 “Als accountmanager heb ik dagelijks contact met onze klanten in heel Europa. Het is daarbij leuk om te zien dat ieder bedrijf zijn eigen uitdaging heeft op het gebied van verpakken. Het is aan ons om de klant hierin zo goed mogelijk te begeleiden, zodat we samen tot de perfecte oplossing komen. Dat maakt het werken bij Dijkstra Plastics uitdagend en veelzijdig.” 

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.