Ronde emmers

De witte ronde emmers met deksel, wie kent ze niet? Ronde emmers zijn vaak het eerste waar je aan denkt wanneer je aan emmers denkt. Ronde emmers worden vaak gebruikt als verpakkingsemmer. Denk bijvoorbeeld aan kleine ronde emmers met yoghurt of grote ronde emmers met fritessaus. Naast food producten zijn de ronde emmers ook uitermate geschikt voor in de verf & bouw. Denk maar aan de grote emmers met muurverf. Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod met diverse ronde emmers. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod ronde emmers. De verschillende varianten zijn beschikbaar in wit, transparant maar ook diverse kleuren.

Aanbod ronde emmers

Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod ronde emmers. De verschillende varianten zijn beschikbaar in wit, transparant maar ook diverse kleuren. Ook zijn diverse modellen beschikbaar in gerecycled kunststof (PCR) in verschillende kleuren. Dat is een goede, duurzame keuze voor toepassingen in non-food. De overige kleuren ronde emmers zijn fysiologisch gerust en 100% recyclebaar. De inhoud van de ronde emmers gaat van 0,3 liter tot 62 liter. Naast de ronde vorm beschikken de ronde emmers ook veelal over een vlakke bodem. Zo kan de emmer goed leeggemaakt worden. Benieuwd naar de overige specificaties van een bepaalde variant van de ronde emmers? Download per product onze productsheet. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


Maatwerk ronde emmers

Heb je de perfecte ronde emmers momenteel nog niet gevonden binnen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. De mogelijkheden voor emmers zijn namelijk eindeloos. Van kleine varianties tot grote ingrepen, alles is mogelijk. Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende deksels, beugels en kleuren mogelijk. Ook wanneer je tegen een probleem aanloopt bij het verpakken of vervoeren van je producten horen wij dit graag. Samen gaan we op zoek naar de beste verpakkingsoplossing.Contact

Ben jij benieuwd naar de overige mogelijkheden van onze ronde emmers? Neem gerust contact met ons op voor maatwerk. Wij informeren je graag goed over wat er allemaal mogelijk is. Ook wanneer je vragen hebt over ons aanbod horen wij dit graag. Onze medewerkers kunnen je veel meer over de ronde emmers vertellen en helpen je graag verder bij je zoektocht naar de perfecte verpakking. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)53 572 3884 of via stuur een mail naar info@rdplastics.nl. Wij staan je graag te woord!

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!