Ronde emmers met deksel | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Ronde emmers

Ontdek ons brede aanbod aan ronde emmers met inhouden van 0,31 tot en met 62,5 liter, met verschillende deksels en beugels!

Ronde emmers in verschillende soorten en maten

Bij Dijkstra Plastics hebben de ronde emmers het grootste assortiment, vandaar dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten. We maken onderscheid tussen de volgende modellen:

  • GL (DN);
  • GLP;
  • ECS (UN);
  • ECP (H, L of UN)
  • ECF
  • MFL
  • ML

Naast de ronde vorm beschikken de emmers ook over een vlakke bodem, op deze manier kan de emmer eenvoudig en goed leeggemaakt worden.

Kleuren, formaten en overige kenmerken

Onze ronde emmers zijn verkrijgbaar in wit, zwart, transparant en diverse kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om deze emmers met IML te bedrukken, zodat de emmer perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf. Tevens hebben veel ronde emmers een garantiesluiting!

  • De meeste modellen zijn gemaakt van 100% recyclebaar polypropyleen (PP);
  • Vrijwel alle ronde emmers zijn verkrijgbaar in 100% gerecycled kunststofLet op: deze emmers zijn alleen geschikt voor de non-food industrie.

Gaat u dus voor extra duurzaam?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij produceren namelijk emmers gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Hiermee bespaart u per emmer 50% CO2 uitstoot! De enige opmerking die we hierbij maken is dat deze emmers vooralsnog alleen worden toegestaan is binnen de non-food industrie.

Bekijk onze ronde emmers

Ronde-emmers-met-deksel-dijkstra-plastics
Ronde-emmers-met-deksel-dijkstra-plastics

Populaire ronde modellen

Verkoop team Dijkstra Plastics

Heeft u interesse in onze ronde emmers?

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

   

Bekijk onze bedrijfsvideo

Video afspelen

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.