Maatwerk | Maak indruk met een emmer van Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute

Maatwerk

Maak indruk met een emmer van Dijkstra Plastics. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk-mogelijkheden-kunststof-emmers-Dijkstra-Plastics
Klik op de plustekens voor meer informatie

Emmers personaliseren

Onze kunststof emmers zijn op diverse manieren te personaliseren. Denk hierbij aan IML Bedrukking, kunststof of juist metalen beugels, verschillende kleuren, etc. Klik op de gele plustekens in de afbeelding voor meer informatie.

Heeft u vragen neem dan per mail of telefonisch contact met ons op.
    Deksels
Zoekt u een lichtgewicht of juist een extra solide deksel? Wellicht bent u van plan om uw product te sealen? Per type emmer bieden wij verschillende soorten deksels. Dit wordt per product duidelijk op onze datasheets aangegeven. Speciale deksels zoals een openklappende variant of een branche specifiek model zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze verkopers.
Ga naar het productoverzicht
Garantiesluiting
Een garantiesluiting maakt in één oogopslag zichtbaar of een verpakking al dan niet eerder geopend is. De garantiesluiting is zodanig ontworpen dat het vast blijft zitten aan de emmer en dus niet in de emmer valt na openen. In onze datasheets staat per product aangegegeven of er garantiesluiting aanwezig is. Sommige modellen bieden beide opties. Neem hiervoor contact op met onze verkopers
Ga naar het productoverzicht
Beugels
Niet alleen vanuit een praktisch, maar ook vanuit een esthetisch oogpunt kan er gekozen worden voor een bepaald type beugel. In onze datasheets wordt per product aangegeven welke type beugels (in kleur) mogelijk zijn.
Ga naar het productoverzicht
Bedrukking
Met een IML bedrukking kan elk ontwerp op een krasvaste en reële wijze met de emmer versmolten worden. IML biedt een ruime keuze aan stijlen, afwerkingen en variaties. Neem hiervoor contact op met onze verkopers


Ga naar het productoverzicht
Materiaal
Standaard worden onze emmers gemaakt van 100% recyclebaar polypropyleen (PP). Echter, veel van onze modellen kunnen worden geproduceerd van 100% gerecyclede grondstoffen. Hiermee gaat u voor de meest duurzame optie! Let wel op! Emmers gemaakt van gereyclede grondstoffen zijn alleen voor de non-food industrie van toepassing.
Ga naar productoverzicht
Kleur
Een verpakking de uitstraling meegeven die past bij je bedrijf kan een goede stap vormen in het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Zowel emmer als deksel kunnen in kleur geproduceerd worden, maar ook de beugel behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Ga naar productoverzicht

Heeft u een vraag over onze maatwerk mogelijkheden? 

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.