Emmer met 5 liter inhoud kopen ?| Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Verpakkingsemmers 5 liter

Bij Dijktra Plastics vind je een groot aanbod aan kleine 5 liter emmers.

Over de emmer 5 liter

Deze kleine emmer is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kunnen de kleuren verschillen van wit, zwart, transparant of andere diverse kleuren. Alle 5 liter emmers kunnen voorzien worden van een sterke handgreep en zijn eenvoudig te openen met of of zonder garantiesluiting. De 5 liter emmers van Dijkstra Plastics komen in drie verschillende vormen, namelijk rond, rechthoekig en vierkant.

Kleine emmers laten personaliseren

Het is mogelijk om deze kleine emmers te laten personaliseren, zoals rechts op de foto’s te zien is. Op deze manier kunt u de emmer volledig laten aansluiten bij de uitstraling van uw merk of bedrijf. U kunt de emmer op de volgende manier laten personaliseren:

  • Emmer, beugel en deksel in diverse kleuren;
  • met of zonder garantiesluiting;
  • lichtgewicht of extra solide deksel;
  • met of zonder IML bedrukking;
  • kunststof of metalen beugel;
  • glans, mat, metallic, transparante labels

Gaat u voor extra duurzaam?

Dijkstra Plastics doet er alles aan om de milieu-impact van afval te verminderen door milieuvriendelijke verpakkingsopties aan te bieden. Dit betekent dat de emmer 5 liter verkrijgbaar is van 100% gerecycled kunststof (alleen voor non-food). Onze verpakkingen worden met minimaal verbruik van materiaal en energie geproduceerd. Polypropyleen wordt gebruikt als de belangrijkste grondstof. Tevens is het 100% recyclebaar materiaal. 

Bekijk onze 5 liter emmers

Rechthoekige-emmer-5-liter-inhoud-dijkstra-plastics
Verkoop team Dijkstra Plastics

Heeft u interesse in onze 5 liter emmers?

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

   

Bekijk onze bedrijfsvideo

Video afspelen

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.