Vierkante emmers met deksel | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Dijkstra Plastics, leverancier vierkante emmers

Vierkante emmers

Kunststof verpakkingen geschikt voor een afvulinhoud tussen de 1 tot 11 liter

Multifunctionele emmers

Onze vierkante emmers (ook wel de VK serie genoemd) worden afgenomen door producenten en afvullers uit verschillende branches. Denk hierbij aan de voedingsindustrie, diervoeding, farmacie, chemie en verf & bouw. Kortom, voor elke markt bieden wij de perfecte verpakkingsoplossing!

 

Belangrijke kenmerken van onze vierkante emmers

Wij produceren onze VK serie in verschillende formaten, geschikt voor een afvulinhoud tussen de 1 en 11 liter. Daarnaast kennen onze vierkante emmers nog een aantal andere belangrijke eigenschappen.

  • Onze emmers zijn gemaakt van 100% recyclebaar polypropyleen (PP); 
  • Gaat u voor maximale duurzaamheid, dan kunt u onze VK serie ook in 100% gerecycled materiaal afnemen. Dit is echter alleen van toepassing voor de non-food sector;
  • De ronde hoeken van onze vierkante emmers zorgen ervoor dat je de emmer goed leeg kunt maken;
  • Vrijwel alle modellen uit de VK serie kunnen worden voorzien van IML bedrukking. Hierdoor sluit de verpakking perfect aan op de uitstraling van uw bedrijf. Op de foto’s zie je een aantal voorbeelden van onze producten voorzien van IML bedrukking;
  • Onze vierkante emmers zijn vanwege hun vorm goed op pallets te verpakken en eenvoudig in stellingen te plaatsen. 

Bekijk onze vierkante emmers

Vierkante emmers voor sportsupplementen
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap
Vierkante emmers speciaal voor de bouw

Populaire vierkante modellen

Verkoop team Dijkstra Plastics

Heeft u interesse in onze vierkante emmers?

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

   

Bekijk onze productvideo

Video afspelen over Thumbnail video vierkante emmers flexovit

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.