Vierkante emmers

Wat vind jij het belangrijkste aan de verpakking van je product? De kwaliteit, het uiterlijk of de efficiëntie? De vierkante emmers van Dijkstra Plastics voldoen aan je wensen. Deze vierkante emmers zijn goed op pallets te verpakken en in de stellingen van een winkel te plaatsen. Wij hebben antwoord op elke verpakkingsbehoefte, ongeacht in welke markt je je begeeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan food, diervoeding, farmacie, chemie en verf & bouw. Ontdek de mogelijkheden van vierkante emmers op deze pagina.

Bij Dijkstra Plastics vind je diverse vierkante emmers in het assortiment. De vierkante emmers zijn beschikbaar in het wit en transparant en diverse kleuren.

 

Diverse vierkante emmers

De vierkante emmers zijn uitermate geschikt voor het veilig verpakken van je producten. De emmers zijn gemaakt van polypropeen en zijn daardoor lichtgewicht en onder andere geschikt voor voedingsmiddelen. Tevens zijn ze 100% recyclebaar. De inhoud van de vierkante emmers gaat van 1,2 liter tot 10 liter. De ronde hoeken van de vierkante emmers zorgen ervoor dat je deze goed leeg kunt maken. Benieuwd naar de overige specificaties van een bepaalde variant van de vierkante emmers? Lees dan ook de productsheets eens goed door. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


Maatwerk vierkante emmers

Wil jij maatwerk vierkante emmers of de vierkante emmers laten personaliseren? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Dijkstra Plastics biedt je tal van mogelijkheden voor het personaliseren van je verpakking. Hierdoor kun je de vierkante emmers feilloos laten aansluiten bij de uitstraling van jouw merk en bedrijf. Van diverse kleine variaties, zoals de keuze voor een ander hengsel of deksel tot grote ingrepen, zoals een bedrukking. Alles is mogelijk. Ga hierover dus gerust met ons in gesprek. Ook wanneer je tegen een probleem aanloopt bij het verpakken of vervoeren van je producten horen wij dit graag. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.Duurzaamheid

Al ruim 40 jaar zijn wij in staat om 100% recyclebare emmers te produceren en te leveren. Door milieuvriendelijke verpakkingsmogelijkheden te bieden, wordt de impact van afval op onze leefomgeving gereduceerd. Gebaseerd op de specifieke toepassingen worden producten ontwikkeld met minimaal materiaal- en energieverbruik. Wij gebruiken polypropyleen als belangrijkste grondstof. Dit is een materiaal dat 100% recyclebaar is. Hiernaast hebben wij ons ook aangesloten bij het Nederlandse en Europese Plastic Pact. Mede hierdoor committeren wij ons om mee te denken in oplossingen die bijdragen aan het realiseren van een circulaire verpakkingsketen.Meer informatie?

Wij informeren je graag goed over onze producten. Neem daarom bij vragen over de vierkante emmers gerust contact op met onze specialisten. Onze medewerkers kunnen je alles over de mogelijkheden vertellen en helpen je graag verder bij je zoektocht naar de perfecte emmers. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)53 572 3884 of via de mail naar info@rdplastics.nl. Wij staan je graag te woord!

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!