Emmer met 30 liter inhoud kopen? | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Verpakkingsemmers 30 liter

Ontdek de emmers 30 liter van Dijkstra Plastics

Over de emmer 30 liter

Bij Dijkstra Plastics hebben we twee emmers met de inhoud van ongeveer 32 liter, dit zijn de 30 GL emmer en de 30 MF emmer. Ongeacht in welke markt u zich begeeft, Dijkstra Plastics heeft antwoord op elke verpakkingsbehoefte. Zo zijn deze emmers beschikbaar in 100% gerecycled kunststof en is het mogelijk om beide emmers met IML te bedrukken. Tevens is deze emmer verkrijgbaar in verschillende kleuren of onze standaard kleuren: wit, zwart en transparant.

Deze emmer laten personaliseren

Het is mogelijk om deze verpakkingsemmers te laten personaliseren. Op deze manier kunt u de emmer volledig laten aansluiten bij de uitstraling van uw merk of bedrijf. U kunt de emmer op de volgende manier laten personaliseren:

  • Emmer, beugel en deksel in diverse kleuren;
  • lichtgewicht of extra solide deksel;
  • met of zonder IML bedrukking;
  • kunststof of metalen beugel;
  • glans, mat, metallic, transparante labels

Gaat u ook voor extra duurzaam?

Dijkstra Plastics doet er alles aan om de milieu-impact van afval te verminderen door milieuvriendelijke verpakkingsopties aan te bieden. Dit betekent dat de emmer 20 liter verkrijgbaar is van 100% gerecycled kunststof (alleen voor non-food). Onze verpakkingen worden met minimaal verbruik van materiaal en energie geproduceerd. Polypropyleen wordt gebruikt als de belangrijkste grondstof. Tevens is het 100% recyclebaar materiaal. 

Bekijk onze 30 liter emmers

Verkoop team Dijkstra Plastics

Heeft u interesse in onze 30 liter emmers?

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

   

Bekijk onze bedrijfsvideo

Video afspelen

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.

Certificaten aanvragen

FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem. 

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “5730949”,
formId: “7527795d-955c-426e-af1b-02ccf89904aa”
});