Ben je op zoek naar een duurzame emmer van 10 liter? Dijkstra Plastics biedt een breed assortiment aan duurzame, innovatieve en 100% recyclebare kunststofproducten. De kunststofproducten van Dijkstra Plastics zijn geschikt voor een breed aantal middelen. Denk bijvoorbeeld aan voedsel, diervoeding, medicijnen, chemie, verf en bouw. We hebben diverse emmers gericht op specifieke toepassingen of markten. Je kunt kiezen uit verschillende deksels en handgrepen. Van stalen handgrepen tot kunststof handgrepen. Voor elke verpakkingsbehoefte bieden wij de juiste oplossing!

Dijkstra Plastics biedt een breed assortiment ronde emmers van 10 liter. Er zijn verschillende varianten van gerecycled plastic (PCR) met verschillende kleuren, maar ook in recyclebaar wit en transparant materiaal. De emmer van 10 liter is een duurzame keuze voor food en non-food toepassingen. De emmer is praktijk getoetst en bewezen en 100% recyclebaar. Alle emmers hebben stevige handgrepen en kunnen gemakkelijk worden geopend. Met een garantiesluiting kan bovendien de kwaliteit in de emmer gegarandeerd worden aangezien de emmer zonder het verbreken van deze sluiting niet opengaat.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


Emmer personaliseren

Je kunt ervoor kiezen om een emmer van 10 liter eigen te laten maken. De emmer, deksel en beugel kunnen in kleur gemaakt worden. Alles is mogelijk. Je kunt kiezen uit emmers met of zonder garantiesluiting, lichte of zware deksels en meer. Ook kun je ervoor kiezen de emmer te laten bedrukken. Er zijn veel verschillende afdrukmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een glanzend, mat, metallic, interactief of transparant label. Ideaal voor als je een emmer van 10 liter wilt die perfect past bij de uitstraling van je merk of bedrijf.

Duurzame keuze

Dijkstra Plastics zet zich in om de milieu-impact van afval te verminderen door milieuvriendelijke verpakkingsopties aan te bieden. Onze verpakkingen worden vervaardigd met minimaal materiaal- en energieverbruik. De belangrijkste grondstof is polypropyleen. Het is een 100% recyclebaar materiaal. Ook is Dijkstra Plastics onderdeel aan het Nederlandse en Europese Plastic Pact. Hierin denken we altijd mee in oplossingen die bijdragen aan de realisatie van een circulaire verpakkingsketen.

Hulp nodig?

Waar ben je precies naar op zoek? Je kunt ons aanbod eenvoudig filteren met behulp van de filteropties aan de linkerkant. Zo zie je in een overzicht alle emmers van 10 liter die aan uw wensen voldoen. Je kunt een kleine hoeveelheid standaard emmers bestellen via onze online winkel. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je advies nodig? We helpen je graag. Kom langs in Haaksbergen of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Een van onze ervaren medewerkers neemt binnen één werkdag contact met je op. We vertellen je graag meer over de verpakkingsmogelijkheden.

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!