Duurzaamheid | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute

Duurzaamheid

Wij hebben een missie, namelijk het zijn van de meest duurzame producent van kunststof emmers.

Duurzaamheid-Dijkstra-Plastics

Onze duurzaamheidsmaatregelen 

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het op de markt brengen van kunststof verpakkingen. Daarom nemen we diverse maatregelen om de invloed van onze verpakkingen op de leefomgeving zo verantwoord mogelijk te houden. 

Heeft u een vraag aan ons over duurzaamheid?

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.