Kunststof verpakkingsemmers met deksel | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Verpakkingsemmers van Dijkstra Plastics

Kunststof emmers geschikt voor elke verpakkingsbehoefte. Van 0,3 t/m 61 liters

Ga naar ons productoverzicht

Ronde emmers

Ronde emmers worden vaak gebruikt als verpakkingsemmer. Denk hier bijvoorbeeld aan kleine ronde emmers voor yoghurt of grote ronde emmers voor mayonaise. Ook worden deze emmers veel gebruikt in de verf & bouw sector voor bijvoorbeeld muurverf. Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod met diverse ronde emmers in verschillende groottes. 

Bekijk onze ronde emmers

Vierkante emmers

De vierkante emmers van Dijkstra Plastics zijn multifunctioneel en worden afgenomen door producenten en afvullers uit verschillende branches. Deze VK series wordt geproduceerd in verschillende inhouden van 1 tot en met 11 liter.

Bekijk onze vierkante emmers

Rechthoekige emmers

Onze rechthoekige emmers zijn veelzijdige verpakkingsemmers voor een groot scala aan producten. Deze worden gebruikt in de (non) food, dierenvoeding, farmacie, chemie en verf & bouw toegepast. Diverse modellen zijn ook in 100% gerecycled kunststof verkrijgbaar.  

Bekijk onze rechthoekige emmers

Ontdek onze mogelijkheden

Als het gaat om de verpakkingsemmers van Dijkstra Plastics zijn de mogelijkheden eindeloos. Op deze manier is het mogelijk om de emmers volledig te personaliseren. Afhankelijk van de toepassing en het volume kies je het meest geschikte lichtgewicht of extra solide deksel. Tevens zijn wij BRC gecertificeerd, dit is de hoogste certificering die beschikbaar is voor de productie van verpakkingen geschikt voor voedselcontact. Andere mogelijkheden zijn:

 

Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Heeft u interesse in onze emmers?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Verkoop team Dijkstra Plastics

Contactformulier 

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.

Certificaten aanvragen

FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem. 

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “5730949”,
formId: “7527795d-955c-426e-af1b-02ccf89904aa”
});