Afsluitbare emmers

Ben jij op zoek naar afsluitbare emmers? Voor een zeer groot aantal toepassingen biedt Dijkstra Plastics een uitgebreide serie emmers met deksel, geschikt voor zowel vaste als vloeibare stoffen. Onze afsluitbare emmers hebben hun waarde in de praktijk bewezen bij gebruik voor een groot aantal stoffen, waaronder bijvoorbeeld muurverf of lijm. Afhankelijk van de toepassing en het volume van je product kies je het meest geschikte model afsluitbare emmers op deze pagina.

Zoek je een emmer met lichtgewicht deksel of juist een extra solide deksel? Moet daarbij de afsluitbare emmer geseald worden?

De deksel

Voor een breed scala van onze verpakkingen bieden wij meerdere deksels aan. Afsluitbare emmers uitgerust met wipe-dispenser insert of branche-specifieke deksels zijn ook in ons assortiment opgenomen. Bij een specifieke toepassing denken wij graag mee over een passende oplossing. Neem daarom voor maatwerk gerust contact met ons op.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


Aanbod afsluitbare emmers

Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod afsluitbare emmers. De verschillende varianten zijn beschikbaar in wit, transparant en een breed scale aan overige kleuren. Ook zijn diverse modellen beschikbaar in gerecycled kunststof (PCR) in verschillende kleuren. Dit is een goede, duurzame keuze voor toepassingen in non-food. Wat betreft de vorm heb je keuze uit: ronde emmers, vierkante emmers en rechthoekige emmers. Hierbij zijn diverse aanpassingen ook geen probleem.

Vrijwel alle verpakkingen kunnen worden uitgerust met een sterke handgreep en een eenvoudig te openen deksel met of zonder een garantiesluiting. Deze garantiesluiting maakt in één oogopslag zichtbaar of de emmer met deksel al dan niet eerder geopend is. De garantiesluiting is zodanig ontworpen dat het vast blijft zitten aan de emmer en dus niet in de emmer valt na openen.

Maatwerk

Kan je binnen ons huidige aanbod afsluitbare emmers geen geschikte variant vinden? Wij denken graag met je mee. Of het nu gaat om het personaliseren van de emmer met deksel of maatwerk. Wij bieden tal van mogelijkheden bij het personaliseren van je verpakking, zodat deze feilloos aansluit bij de uitstraling van jouw merk en bedrijf. Van kleine variaties tot aanpassingen naar jouw wensen, alles is mogelijk. Ga hierover dus gerust met ons in gesprek.

Duurzaamheid

Al ruim 40 jaar zijn wij in staat om 100% recyclebare emmers te produceren en te leveren. Door milieuvriendelijke verpakkingsmogelijkheden te bieden, wordt de impact van afval op onze leefomgeving gereduceerd. Gebaseerd op de specifieke toepassingen worden producten ontwikkeld met minimaal materiaal- en energieverbruik. Wij gebruiken polypropyleen als belangrijkste grondstof. Dit is een materiaal dat 100% recyclebaar is. Hiernaast hebben wij ons ook aangesloten bij het Nederlandse en Europese Plastic Pact. Mede hierdoor committeren wij ons om mee te denken in oplossingen die bijdragen aan het realiseren van een circulaire verpakkingsketen.

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!