Afsluitbare emmer met stevige / lichte deksel | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute
Vierkante emmers als verpakking voor (industrieel) gereedschap

Afsluitbare emmers

Kunststof verpakkingen geschikt voor zowel vaste als vloeibare stoffen

Zoek je een emmer met lichtgewicht of juist een extra solide deksel?

Voor een zeer groot aantal toepassingen biedt Dijkstra Plastics een uitgebreide serie emmers met deksel, geschikt voor zowel vaste als vloeibare stoffen. Onze afsluitbare emmers hebben hun waarde in de praktijk bewezen bij gebruik voor een groot aantal stoffen. Denk hierbij aan muurverf of lijm. Afhankelijk van de toepassing en het volume van je product kies je het meest geschikte model.

Deksels: voor elke branche een deksel

Voor een breed scala van onze verpakkingen bieden wij meerdere deksels aan. Zo hebben we afsluitbare emmers uitgerust met een wipe-dispenser insert. Daarnaast hebben we ook branche-specifieke deksels:

  • Screwtop
  • Extra stevige deksels
  • Lichtgewicht deksels

Emmers: kleuren, formaten en overige kenmerken

Onze afsluitbare emmers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Van wit tot transparant en van zwart tot blauw. Wat betreft de vorm heb je keuze drie verschillende varianten, namelijk ronde, vierkante of rechthoekige emmers. Daarnaast kunnen vrijwel alle verpakkingen worden uitgerust met een sterke handgreep en een eenvoudig te openen deksel met of zonder garantiesluiting

Gaat u voor extra duurzaam?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij produceren namelijk emmers gemaakt van 100% gerecycled kunststof. De enige opmerking die we hierbij maken is dat deze emmers vooralsnog alleen worden toegestaan is binnen de non-food industrie.

Bekijk onze afsluitbare emmers

Vierkante emmers voor sportsupplementen
Afsluitbare-emmers-met-deksel-dijkstra-plastics
Verkoop team Dijkstra Plastics

Heeft u interesse in onze afsluitbare emmers?

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

   

Bekijk onze bedrijfsvideo

Video afspelen

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.