100% Gerecyclede emmers van Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute

Emmers gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen voor de non-food industrie

Gaat u ook voor maximale duurzaamheid?

Maatschappelijk opgave

Anno 2023 staan non-food bedrijven voor een grote maatschappelijke opgave, namelijk het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verminderen van plastic afval. Als inkoper ontkomt u er bijna niet aan om bij te dragen aan deze vraagstukken.

Gelukkig beschikken we bij Dijkstra Plastics over de perfecte oplossing voor de verpakkende non-food industrie, namelijk kunststof emmers gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen. In ons kleurenschema kunt u zien in welke kleuren deze emmers beschikbaar zijn. Gaat u ook voor maximale duurzaamheid?! 

De voordelen van onze 100% gerecyclede emmers?

  • Per emmer bespaart u met onze gerecyclede variant maar liefst 51% CO2 uitstoot;
  • Door onze gerecyclede emmers af te nemen versterkt u als inkoper het duurzaamheidsprofiel van uw bedrijf;
  • Op de meeste modellen kan eenvoudig IML bedrukking worden aangebracht;
  • Onze gerecyclede emmers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: rond, vierkant en rechthoekig, met een afvulinhoud van tussen de 0,3 en 61 liter.

Wilt u onze gerecyclede emmers eerst uitproberen? Dat kan!

Vul onderstaand formulier in en vraag een gratis samplepakket aan!

Over Dijkstra Plastics

Met bijna 50 jaar ervaring is Dijkstra Plastics (als vierde grootste producent van verpakkingsemmers in Europa) niet meer weg te denken uit de Europese verpakkingsindustrie. Vanuit twee productielocaties in Nederland (Haaksbergen & Almelo) produceren we dagelijks duizenden verpakkingsemmers voor onze Europese klanten. Denk hierbij grote internationale merken, maar ook kleine lokale bedrijven.

Doordat wij emmers produceren van 100% gerecyclede grondstoffen beschikken wij over een onderscheidende positie in de verpakkingsindustrie. 

Bekijk onze bedrijfsvideo

Video afspelen

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.

Certificaten aanvragen

FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem. 

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “5730949”,
formId: “7527795d-955c-426e-af1b-02ccf89904aa”
});