Vacature assistent ploegleider | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute

Vacatures > Assistent ploegleider

ASSISTENT PLOEGLEIDER

FULLTIME

 

Wat ga je doen?

Voor onze productielocatie in Almelo zoeken wij een spuitgiet-operator met leidinggevende capaciteiten, oftewel een meewerkend assistent ploegleider. Je ondersteunt de ploegleider en stelt de machines in voor de productiemedewerkers, die je vervolgens aan en bij zal sturen. Onderstaande werkzaamheden worden in 3-ploegendiensten verricht:

  • Machines bedienen als operator;
  • Spuitgietproces bewaken en bijsturen;
  • Mengen en vervangen van grondstoffen in de machines;
  • Aansturen en begeleiden productiemedewerkers;
  • Verrichten van klein onderhoud en kleine storingen verhelpen.

Wat bieden wij jou?

We vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Alleen dan kun je optimaalpresteren en jezelf verder ontwikkelen! We bieden je behalve een fulltime functie (40 u), onder andere het volgende:

  • een vaste werkplek
  • een pensioenregeling met een aanvullende ANW-hiaat verzekering
  • onbelaste reiskostenvergoeding
  • vers fruit, een supergroot kerstpakket, etc.  

Uiteraard ontvang je een passend salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie, wel in balans met je ervaring en jouw opleiding.

Zicht op een contract voor onbepaalde tijd wanneer wij van beide kanten tevreden zijn, met in eerste instantie een contract voor één jaar. 

Over Dijkstra Plastics

Vanuit twee productielocaties in Nederland leveren wij duurzame verpakkingsoplossingen voor tal van toepassingen. Daarvoor gebruiken wij innovatieve methoden en hoogwaardige 100% recyclebare kunststofproducten. Hoge betrokkenheid zorgt ervoor dat wij onze klanten en de ketens waarin zij opereren, door en door kennen. Wij streven naar een betrokken samenwerking met onze relaties om zo circulaire ambities te realiseren.

Wil jij bij ons aan de bak?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!


Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm!

Uitzendorganisaties, personeelsbemiddelaars en detacheringsbureaus


Klik hier

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.