Vacature | Datamanager | Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute

Vacatures > Datamanager

Datamanager

Fulltime

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een datamanager. Het betreft een nieuwe, coördinerende functie die tot doel heeft ervoor te zorgen dat binnen onze systemen juiste, actuele en betrouwbare gegevens zijn vastgelegd. Denk hierbij aan klantgegevens, artikeldata, stuklijsten, gegevens over grondstoffen en financiële gegevens zoals prijslijsten en kostprijzen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat wat er in onze systemen staat, ook daadwerkelijk klopt.

 • Je inventariseert de databehoefte binnen de processen en afdelingen van de organisatie, verzamelt in nauwe samenwerking met je collega’s deze gegevens en draagt zorg voor een accurate en eenduidige vastlegging in onze ICT- systemen;
 • Je maa­kt afspraken over de processen rondom het beheer van masterdata en legt deze afspraken vast in procedures en werkinstructies;
 • Je controleert periodiek of de vastgelegde gegevens nog actueel zijn en past deze waar nodig aan. Voor je collega’s ben jij het aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op het correct vastleggen en gebruiken van masterdata;
 • Je voorziet het management periodiek (en op verzoek) van rapportages uit de verschillende systemen en geeft daarmee inzicht in de datakwaliteit en verbetermogelijkheden.
 • Binnen deze functie werk je aan projecten samen met spelers binnen de supply chain, zoals de operations managers, commercie, logistiek, QA&C en ICT.

Wat bieden wij jou?

We vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Alleen dan kun je optimaal presteren en jezelf verder ontwikkelen. Behalve een fulltime functie (40 u) bieden we onder andere het volgende:

 • 8% vakantietoeslag; 
 • 29 vakantiedagen op jaarbasis + 1 dag ná het 1e dienstverbandjaar + 1 dag extra ná het 2e dienstjaar;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • een optionele aanvullende ANW-hiaat verzekering;
 • onbelaste reiskostenvergoeding;
 • mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling middels opleidingen en cursussen;
 • diverse sportevenementen en talloze (informele) activiteiten, zoals Zomer-BBQ, kerstfeest met een supergroot kerstpakket, enz.; 
 • uitzicht op een vast contract na succesvol doorlopen van een eerste contractjaar;
 • Uiteraard ontvang je een passend salaris in lijn met de zwaarte van de functie, wel in balans met je ervaring en jouw opleiding.

Over Dijkstra Plastics

Met bijna 50 jaar ervaring is Dijkstra Plastics (als één van de grootste producenten van verpakkingsemmers in Europa) niet meer weg te denken uit de Europese verpakkingsindustrie. Vanuit twee productielocaties in Nederland produceren we dagelijks vele verpakkingsemmers voor onze klanten. Denk hierbij grote internationale merken, maar ook kleine lokale bedrijven.

Als innovatief productiebedrijf geloven wij in de kracht van verduurzaming en automatisering. Voor ons is de werkvloer onze motor. We zijn een informeel bedrijf met een platte structuur en staan altijd open voor de mening en ideeën van onze collega’s.

Wil jij bij ons aan de bak?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan! 


Meer weten over ons bedrijf? Bekijk onze film!

Uitzendorganisaties, personeelsbemiddelaars en detacheringsbureaus


Klik hier

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.