Ook jij kent de producten die wij maken!  Je hebt ze vaak in eigen handen gehad: allerlei verpakkingsemmers voor o.a. de voedings- en verf industrie.

Daagt correcte orderinvoer in combinatie met service en klantgerichtheid je uit?

Sta je graag klanten optimaal van dienst met de juiste producten én on-time?

Heb je de perfecte administratieve afhandeling van het gehele orderproces in de vingers?

Beschik je over enkele jaren ervaring binnen een internationaal gerichte productieomgeving?

Dat ben jij de MEDEWERKER VERKOOPBINNENDIENST / ORDERVERWERKING die we zoeken!

In deze zeer cruciale rol ben je verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan klanten, binnen en buiten Europa, allemaal actief in diverse marktsegmenten. Hierdoor beheers je meerdere talen.

Je zorgt niet alleen voor een correcte orderinvoer; je volgt en begeleidt dit proces, zowel richting klant als richting interne afdelingen. Je bewaakt en monitort voorraden, benodigde productietermijnen en als het moet, kom je in actie. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van levertijden en beantwoordt klantvragen t.a.v. levertijden. Verder geef je commerciële en administratieve ondersteuning aan de salesafdeling.

Met jouw ervaring en kennis van het orderproces ben je in staat om het voortouw te nemen in de signalering van klantwensen en vertaal je deze naar de verantwoordelijke afdeling(en). Hierbij focus je sterk op service en klantgerichtheid.

Wat breng je mee?

  • Je hebt succesvol een relevante MBO+/HBO opleiding op gebied van economie/commercie/administratie gevolgd (of vergelijkbaar denk- en werkniveau).
  • Je hebt enkele jaren actuele en relevante werkervaring binnen vergelijkbare functie.
  • Je bent klantgericht en beschikt over commerciële vaardigheden.
  • Je hebt een brede kennis van MS Office en ERP/CRM systemen, alsmede affiniteit met order-processing systemen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; je beheerst Nederlands, Engels en Duits.
  • Je bent analytisch goed onderlegd en coördineren en plannen zijn typerende vaardigheden die jij bezit.
  • Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht, maar je bent ook een teamplayer.
  • Je bent leergierig, systematisch en accuraat.
  • Je hebt ervaring met onder tijdsdruk werken met wisselende prioriteitenstelling.

We vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want dan pas kun je optimaal presteren en jezelf verder ontwikkelen! We bieden je behalve een fulltime functie (40 u), o.a. een vaste werkplek, een pensioenregeling met een aanvullende ANW-hiaat verzekering, onbelaste reiskostenvergoeding, vers fruit, dagelijks vers gemalen koffie, een supergroot kerstpakket, enz. enz.  Uiteraard ontvang je een passend salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie, wel in balans met je ervaring en jouw opleiding. Zicht op een contract voor onbepaalde tijd wanneer wij van beide kanten tevreden zijn, met in eerste instantie een contract voor één jaar.

Ben jij degene die we zojuist omschreven hebben en denk je prima te passen binnen een dynamische en solide familie onderneming, met focus op duurzaamheid, innovatie en kwaliteit?  Solliciteer nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer