Lichtgewicht popcorn emmers.

Jimmy Products is een modern familiebedrijf dat is toegewijd aan de ontwikkeling en productie van Jimmy’s popcorn. Zij beschikken over de modernste productielijnen voor ready-to-eat en microwave popcorn. Hiermee wordt dagelijks gewerkt aan een eersteklas kwaliteitsproduct bestemd voor consumenten van alle leeftijdsgroepen met een focus op de filmliefhebbers. 

Naast kwaliteit zet Jimmy’s helemaal in op duurzaamheid. Jimmy’s verkoopt haar producten via supermarktketens, bioscopen, pretparken en diverse groothandelketens in meer dan 20 landen. Al geruime tijd koopt zij haar emmers voor het afvullen van popcorn bij Dijkstra Plastics. Deze emmers worden voorzien van opvallende full-color IML designs.

Samengevat

Jimmy Products levert op duurzame wijze een veilig product. De consumptie van Jimmy’s Popcorn mag geen schadelijke gevolgen hebben voor de consument. Ook mag de productie en het gebruik van Jimmy’s Popcorn geen negatieve invloed hebben op het milieu. Oorspronkelijk werden standaard verpakkingsemmers gebruikt, maar omdat popcorn een product is met een laag soortelijk gewicht, heeft Jimmy Products aangegeven naar lichtgewicht emmers over te willen gaan.

 

Dijkstra Plastics heeft een eigen matrijzenmakerij. Hiermee is de expertise én vakmanschap in huis om matrijzen op wens van de klant te maken. Op basis van de wens van Jimmy’s is een serie lichtgewicht emmers ontwikkeld. Hiermee is een materiaalbesparing van meer dan 30% gerealiseerd. Hierdoor wordt bespaard op grondstof en daarmee op kosten. Maar daarnaast wordt de hoeveelheid afval vermindert en is de milieudruk veel lager. Bijkomend voordeel is dat er minder verpakkingsbelasting betaald hoeft te worden. Door het blijvend gebruik van kleurrijke IML labels kan voor alle verkoopmogelijkheden nog altijd de perfecte uitstraling gevonden worden.

"Op basis van de wens van Jimmy’s is een serie lichtgewicht emmers ontwikkeld. Hiermee is een materiaalbesparing van meer dan 30% gerealiseerd. Hierdoor wordt bespaard op grondstof en daarmee op kosten. En is de milieudruk veel lager!”

Harrie van der Kolk,
Accountmanager

Deze emmer heeft Jimmy Products geholpen:

Rond

5.6 GLDN

Materiaal PP
Vormen Rond
Garantiesluiting
IML bedrukking
Netto inhoud 5.7 liter
Hoogte 197 mm
Formaat 225 mm
Bekijk emmer
Advies nodig

Wil je deze emmer ook?

ADVIES NODIG

We helpen je graag!

Laat ons je adviseren!