Merkbeleving op je verpakking: re-integratie huisstijl.

Bij Fokken & Müller GmbH wordt al ruim 120 jaar de vermaarde Emder Matjes in al zijn verschijningsvormen verwerkt. Kwaliteit wordt hier met de hoofdletter “K” geschreven. Dezelfde hoge kwaliteitsstandaard wordt ook van de verpakking verlangd.

De onlangs gewijzigde huisstijl van Fokken & Müller GmbH is in zijn geheel doorgevoerd op de complete range verpakkingsemmers en schalen van Dijkstra Plastics.

Samengevat

Hoe voorkom je dat na de introductie van een nieuwe huisstijl nog verpakkingen met de oude huisstijl in het winkelschap liggen, omdat de oude voorraad emmers en IML-etiketten eerst opgemaakt moet worden? Je kunt als afnemer van verpakkingsemmers natuurlijk de oude voorraad laten vernietigen en het verlies nemen. Dit kan oplopen tot een kostenpost van duizenden euro’s. Bij Dijkstra Plastics doen wij dat liever anders!

Wij kennen onze klanten en hun afnamepatronen goed en kunnen op basis hiervan een goede inschatting maken van de totale verpakkingsbehoefte in de komende periode. Zo konden wij voor Fokken & Müller GmbH nog eenmaal IML etiketten met de oude huisstijl inkopen en zonder noemenswaardig verlies, met de gehele verpakkingslijn op een vooraf vastgestelde datum overstappen op de nieuwe huisstijl.

Hieropvolgend heeft Fokken & Müller GmbH besloten om zich helemaal niet meer bezig te houden met het inkopen van IML-etiketten. Dijkstra Plastics houdt exact bij hoeveel emmers en schalen met een bepaald design worden afgenomen en koopt tijdig nieuwe IML-etiketten in, zodat de klant nooit zonder verpakkingsemmers en schalen komt te zitten. Elke week ontvangt de klant geheel automatisch een voorraadlijst waaruit een afroep volgt en Dijkstra  vult vervolgens de voorraad weer aan. Een sterk staaltje samenwerking tussen Dijkstra en Fokken & Müller.

 

“Wij kennen onze klanten en hun afnamepatronen goed en kunnen op basis hiervan een goede inschatting maken van de totale verpakkingsbehoefte in de komende periode."

Remco Meijer,
Accountmanager

Deze emmer heeft Fokken & Müller geholpen:

Rechthoekig

1.2 ECM

Materiaal PP
Vormen Rechthoekig
Garantiesluiting
IML bedrukking
Netto inhoud 1.2 liter
Hoogte 97 mm
Formaat 192x192 mm
Bekijk emmer
Advies nodig

Wil je deze emmer ook?

ADVIES NODIG

We helpen je graag!

Laat ons je adviseren!