Een prachtige onderneming die voor heel veel klanten mooie producten maakt. En dat doet op een hele eigen manier! Perfecte kwaliteit, goede leverperformance en op een duurzame manier. Wij willen iedereen bedanken die daar aan heeft bijgedragen. Leveranciers, partners, klanten en onze medewerkers. Zonder al deze mensen was dat allemaal niet mogelijk geweest.

In de kunststofverwerkende verpakkingsindustrie is door de jaren veel veranderd en we kunnen met overtuiging stellen dat Dijkstra Plastics zich succesvol met de tijd mee heeft ontwikkeld. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst. We weten dat dat op dit moment allemaal niet vanzelfsprekend is. En dat de omstandigheden in de wereld nu verre van rooskleurig zijn. Maar er komen ook weer betere tijden, voor iedereen. Dat hebben de afgelopen 45 jaren ons wel bewezen. En met die positieve spirit gaan we door.

Er vinden fantastische ontwikkelingen plaats op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Als Dijkstra Plastics zijn wij klaar om mee te gaan in deze uitdagende transitie. We zijn bezig met tal van nieuwe ontwikkelingen. Gericht op een duurzamere wereld waarin iedereen op een verantwoorde wijze onze producten kan toepassen. Recycling, circulariteit, klimaat-neutraliteit, nieuwe business modellen, closed-loops. Er is niets dat wij niet oppakken om naar een duurzame toekomst toe te gaan. We gaan onze ambities en plichten als producent nastreven met al onze kennis, kunde en ervaring die wij de afgelopen 45 jaar hebben opgedaan. Zo presenteren wij binnenkort met trots onze nieuwe activiteit waarmee wij de eerste producent in Nederland zijn die letterlijk de mouwen opstroopt. Binnenkort meer!

Via deze weg willen wij jullie allemaal bedanken: jullie hebben mede ervoor gezorgd dat Dijkstra Plastics staat waar het nu staat. Dankzij jullie kunnen én blijven we steeds weer het verschil maken.

Op naar een veelbelovende toekomst!

Met vriendelijke groet,

Team Dijkstra Plastics


14-04-2022

Dijkstra Plastics 45 jaar!

Vandaag – donderdag 14 april 2022 - bestaat Dijkstra Plastics 45 jaar! En daar zijn wij trots op!

Nieuws 16-02-2022

Vloggers op bezoek!

Bart en Robin willen zoveel mogelijk mensen inspireren te verduurzamen en duiken de wereld van plastic in. Kunnen dingen groener, schoner of beter voor het milieu en de natuur gemaakt worden? Wat is plastic soep, klimaatverandering en hoe werkt recyclen? Je ziet het in 'Hoe Duurzaam Maakt U Het?'

Nieuws 14-12-2021

Bekijk onze nieuwe kerstfilm!

Wat het nieuwe jaar ons ook brengt, we gaan er samen voor! Bekijk de kerstfilm van 2021

Events 14-10-2021

Packaging Innovations

Op 17 en 18 november vindt de Packaging Innovations plaats in het Taets Art & Event Park te Amsterdam. Nadat we, vanwege de corona uitbraak verschillende contactmomenten hebben gemist, treffen we elkaar graag op deze beurs! Na onze deelname aan de Kunststoffenbeurs zien we jou ook graag op onze stand D117 op de Packaging Innovations!

Events 24-09-2021

Test Centre: Trailer

We gaan een nieuwe serie video's uploaden. De eerste aflevering is bijna klaar en zal dan online gezet worden. Houdt ons YouTube kanaal, website en social media in de gaten!

Blog 22-09-2021

Krachtpatsers in verpakkingen

Vitafy is leverancier van sportvoeding en het merk achter het bekende Bodylab Whey. In toenemende mate neemt Vitafy emmers af bij Dijkstra Plastics.

Nieuws 05-08-2021

In Mould Labelling (IML)

Dijkstra Plastics is een van de grootste producenten van verpakkingsemmers en samen met onze labelpartners kunnen we het overgrote deel van ons assortiment voorzien van In Mould Label printing.

Nieuws 29-07-2021

PCR: 100% Gerecycled kunststof

Dijkstra Plastics innoveert en investeert al vanaf het begin van de onderneming in duurzame producten en duurzame processen. Wij zijn ons zeer bewust van onze grote verantwoordelijkheid voor het in de markt brengen van kunststof verpakkingsproducten.

Nieuws 22-07-2021

Uitleg spuitgietproces

Met een assortiment van 0,3 tot 61 liter verpakkingen bieden wij een breed scala aan verpakkingen in diverse vormen zoals rond, rechthoekig en vierkant. Naast deze standaardoplossingen bieden wij ook oplossingen op maat.

Meer nieuws