Aansluitend bij onze samenwerking met de klant zijn ook onze interne processen gericht op de branche. Hoewel de voedselveiligheid voorop staan in de BRC en FSSC standaard zien we dit als basis voor een breder spectrum. Met een helder en gestructureerde opzet van onze productie- en kwaliteitsstandaard kunnen we een constante output bieden aan onze klanten in alle markten. 

 

Gezamenlijk beantwoorden de GFSI erkende standaarden BRC en FSSC 22000 certificering aan de vereisten om de voedselveiligheid te kunnen garanderen. Door toepassing van de HACCP en GMP principes in combinatie met de omzetting van de ISO 9001 naar de ISO 22000 normering hebben wij een verbeterd managementsysteem tot onze beschikking dat in hoge mate toegespitst is op de karakteristieken van de voedselverwerkende industrie.

 

Het behouden van de beide certificeringen is een combinatie van diverse factoren. Een waar deels een toegewijd team van specialisten mee aan het werk is maar ook op de gehele werkvloer een werkwijze, beleving en verantwoordelijkheid leeft die onmisbaar is geworden voor de beide locaties van Dijkstra Plastics.


14-04-2022

Dijkstra Plastics 45 jaar!

Vandaag – donderdag 14 april 2022 - bestaat Dijkstra Plastics 45 jaar! En daar zijn wij trots op!

Nieuws 16-02-2022

Vloggers op bezoek!

Bart en Robin willen zoveel mogelijk mensen inspireren te verduurzamen en duiken de wereld van plastic in. Kunnen dingen groener, schoner of beter voor het milieu en de natuur gemaakt worden? Wat is plastic soep, klimaatverandering en hoe werkt recyclen? Je ziet het in 'Hoe Duurzaam Maakt U Het?'

Nieuws 14-12-2021

Bekijk onze nieuwe kerstfilm!

Wat het nieuwe jaar ons ook brengt, we gaan er samen voor! Bekijk de kerstfilm van 2021

Events 14-10-2021

Packaging Innovations

Op 17 en 18 november vindt de Packaging Innovations plaats in het Taets Art & Event Park te Amsterdam. Nadat we, vanwege de corona uitbraak verschillende contactmomenten hebben gemist, treffen we elkaar graag op deze beurs! Na onze deelname aan de Kunststoffenbeurs zien we jou ook graag op onze stand D117 op de Packaging Innovations!

Events 24-09-2021

Test Centre: Trailer

We gaan een nieuwe serie video's uploaden. De eerste aflevering is bijna klaar en zal dan online gezet worden. Houdt ons YouTube kanaal, website en social media in de gaten!

Blog 22-09-2021

Krachtpatsers in verpakkingen

Vitafy is leverancier van sportvoeding en het merk achter het bekende Bodylab Whey. In toenemende mate neemt Vitafy emmers af bij Dijkstra Plastics.

Nieuws 05-08-2021

In Mould Labelling (IML)

Dijkstra Plastics is een van de grootste producenten van verpakkingsemmers en samen met onze labelpartners kunnen we het overgrote deel van ons assortiment voorzien van In Mould Label printing.

Nieuws 29-07-2021

PCR: 100% Gerecycled kunststof

Dijkstra Plastics innoveert en investeert al vanaf het begin van de onderneming in duurzame producten en duurzame processen. Wij zijn ons zeer bewust van onze grote verantwoordelijkheid voor het in de markt brengen van kunststof verpakkingsproducten.

Nieuws 22-07-2021

Uitleg spuitgietproces

Met een assortiment van 0,3 tot 61 liter verpakkingen bieden wij een breed scala aan verpakkingen in diverse vormen zoals rond, rechthoekig en vierkant. Naast deze standaardoplossingen bieden wij ook oplossingen op maat.

Meer nieuws