Vacature Ombouwer - Dijkstra Plastics Reading Time: < 1 minute

Vacature Ombouwer 

 
Locatie: Haaksbergen 
Type dienstverband: Fulltime (40 uur)

Voor het team in Haaksbergen zoeken we twee (2) nieuwe collega’s!

Specifieke ervaring als ombouwer is niet een harde eis; je zou prima op deze functie passen als je kunt sleutelen en jij dit ook graag elke dag doet. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor het bedienen van de spuitgietmachines, het matrijswisselwerk voorafgaand goed te organiseren en de matrijswissels zelf nauwgezet uit te voeren. Ook zorg je voor het startklaar zetten van de benodigde randapparatuur alsmede voor onderhoud: reinigen van machinedelen, schoonmaken van matrijs-uitwerpringen, smeren van geleidingen, etc. Ombouw en (fijn)afstellen van uitnamerobots, het opstarten van installaties dusdanig voorbereiden en deze operationeel overdragen aan de productie behoren ook tot jouw dagelijkse taken.

Je werkt nauw samen met collega’s van de TD, kwaliteitsdienst en overige productie gerelateerde afdelingen. De functie is op basis van 2-ploegendiensten; de vastgestelde werktijden zijn van 07.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 23.00 uur, waarbij enige flexibiliteit t.a.v. eigen werktijden wordt gevraagd.

Je bent proactief en kunt nauwkeurig werken. Je hebt een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel en technisch inzicht. Verder beschik je over:

  • een technische opleiding op MBO niveau 2/3 als basis;
  • veel passie voor je werk i.c.m. een zorgvuldige en accurate werkhouding;
  • communicatieve vaardigheden, waarbij in verband met de veiligheid, een goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk is;
  • Spuitgietdiploma / VAPRO A e/o B zijn een pre.

Wat bieden we?

  • Een afwisselende fulltime baan bij een open en dynamische organisatie, binnen een leuk team;
  • een zeer schone werkplek met ruimte een aandacht voor innovatie en kwaliteit;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van interne trainingen/cursussen;
  • zicht op een contract voor onbepaalde tijd wanneer wij van beide kanten tevreden zijn, met in eerste instantie een contract voor één jaar;
  • naast 12% ploegentoeslag, een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vakantiedagen per jaar, een goede pensioenregeling met aanvullende ANW-hiaat verzekering, onbelaste reiskostenvergoeding, een supergroot kerstpakket, vers fruit, enz. enz.;
  • en uiteraard een bruto maandsalaris in lijn met jouw ervaring en opleiding!

Deze vacature wordt pas afgesloten wanneer wij geschikte nieuwe medewerker(s) voor ons bedrijf hebben gevonden.

Reacties graag richten aan Personeelszaken, via werken@dijkstragroup.com

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben jij degene die we zojuist omschreven hebben en denk je prima te passen binnen een dynamische en solide familie onderneming, met focus op duurzaamheid, innovatie en kwaliteit?  Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!  

 

BRCGS

BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.


FSSC 22000

Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.