Veelzijdige verpakkingsemmers voor alle toepassingen rond het huis en de bouwplaats

Andre te Rietmole,
Specialist
Verf & Bouw

Voor een zeer groot aantal toepassingen biedt Dijkstra Plastics een uitgebreide serie verpakkingsemmers, geschikt voor vaste en vloeibare stoffen. Onze verpakkingsemmers hebben hun waarde in de praktijk bewezen bij gebruik voor onder meer verf, lijmen, epoxy, asfaltbeton en composieten. Afhankelijk van de toepassing en het volume kies je het meest geschikte model. Bij specifieke wensen en eisen ontwikkelen wij een emmer op maat.

Heb je advies nodig omtrent stapelen, vullen of vervoeren? In onze eigen testruimte voeren wij praktijktests uit om de maximale belasting in jouw situatie vast te stellen. Daarnaast kunnen wij, samen met jou, in je productieomgeving een analyse maken van het traject dat de verpakking aflegt en de processen die worden doorlopen in de keten. Op basis van deze informatie kunnen wij je nog beter adviseren.

Bekijk de opties

Een verpakking de uitstraling meegeven die past bij je bedrijf is van belang om jouw product te onderscheiden in de markt. Zowel emmer als deksel kan in jouw gewenste kleur. En met de hoogwaardige In-Mould Labeling (IML) techniek geven wij iedere verpakking de ultieme attentiewaarde. Naast een foto realistische bedrukking zijn er vele toepassingen en variaties mogelijk.

Alle verpakkingen zijn uitgerust met een sterke handgreep, een eenvoudig te openen deksel en een garantiesluiting. Deze garantiesluiting maakt in één oogopslag zichtbaar of een verpakking al dan niet eerder geopend is. De garantiesluiting is zodanig ontworpen dat het vast blijft zitten aan de emmer en dus niet in de emmer valt na openen.

Voor verven, sierpleisters en diverse andere vloeistoffen is het van belang dat de verpakking lek- en schut dicht is. Onze sluitingen zijn zo gemaakt dat de deksel perfect op de emmer past en dat zij niet lekken wanneer er een grote kracht op wordt uitgeoefend. Dit wordt onder andere geëist voor het mengen van verven en diverse vloeistoffen. Lek- en schuttesten behoren tot onze standaard testprocedure.

Greep uit de markt

Een nieuwe manier van verpakken

Het opnieuw uitvinden van een geschikte verpakking voor slijpschijven staat centraal. Een product waarin de uitstraling van de verpakking een absolute meerwaarde is gaan vormen voor de markt. De huidige kartonnen verpakkingen waren een standaard in de markt. Hoewel de verpakking met handschoenen aan lastig te openen is en door gebruik snel beschadigd werd deze veelvuldig ingezet. De vraag hoe een verpakking kan aansluiten bij alle eisen werd opgelost door een goede samenwerking tussen Dijkstra Plastics en Saint Gobain.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Verfemmers van 100% Post Consumer Recyclaat

Koninklijke Van Wijhe Verf is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Met meer dan 100 jaar ervaring is vernieuwing één van de kernwaarden van dit bedrijf. Traditioneel vakmanschap wordt steeds weer gecombineerd met de modernste technieken en inzichten. Wijzonol is onder andere één van de merken waar verf wordt ontwikkeld, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Ontwikkelen van een oplossing op maat

Hewitex ontwikkelt en produceert non-woven schoonmaakdoeken voor de professionele, industriële en consumentenmarkt. Zoals ze het zelf zeggen: “Hewitex maakt schoonmaakdoekjes waar mensen graag mee werken”. Naast de traditionele droge (stofwis-)doeken (die verkrijgbaar zijn in verschillende kwaliteiten) produceert Hewitex ook vochtige en natte schoonmaakdoeken, direct klaar voor gebruik.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Merkbeleving op je verpakking: re-integratie huisstijl

Bij Fokken & Müller GmbH wordt al ruim 120 jaar de vermaarde Emder Matjes in al zijn verschijningsvormen verwerkt. Kwaliteit wordt hier met de hoofdletter “K” geschreven. Dezelfde hoge kwaliteitsstandaard wordt ook van de verpakking verlangd. De onlangs gewijzigde huisstijl van Fokken & Müller GmbH is in zijn geheel doorgevoerd op de complete range verpakkingsemmers en schalen van Dijkstra Plastics.
Bekijk Case

Kom in contact met onze specialist: HarrieAdvies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!