Verpakkingscontainers voor de farmaceutische industrie.

Marcel Slinkman,
Specialist Pharma
& Food

Voor de farmaceutische industrie produceert Dijkstra Plastics verpakkingscontainers voor tal van doeleinden, zoals opslag en transport van bulkhoeveelheden medicijnen (en halffabricaten) of het afvoeren van medisch afval. Met een jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie weet Dijkstra Plastics aan welke eisen verpakkingen moeten voldoen.

Sommige van onze opdrachtgevers hebben vestigingen over de hele wereld. Dat betekent dat de verpakking niet alleen moet voldoen aan Europese wet- en regelgeving, maar ook aan eisen die elders gesteld worden. Dijkstra Plastics beantwoordt jouw vragen en heeft voor ieder volume en voor ieder doel een hoogwaardige oplossing.

Bekijk de opties

De UN-certificering is een keurmerk dat wordt afgegeven door het UN-comité voor transport van gevaarlijke goederen welke binnen de ADR-verordening vallen. Dijkstra Plastics biedt diverse verpakkingen aan, van 3 tot 60 liter verpakkingen, met dit keurmerk voor internationaal erkende veiligheidsregels opgesteld voor verpakkingen. De EC-UN en ECS-UN serie bieden de zekerheid dat aan de strenge UN-normen voor deze klasse vaste stoffen en granulaten wordt voldaan.

Dijkstra Plastics levert een brede range van hoogwaardige plastic containers, zonodig uitgerust met veilige schroefdeksels en waar nodig voorzien van UN-keur voor gevaarlijke stoffen. De Premium deksels zijn extra sterk en kunnen hierdoor een zware last dragen. Emmers uit de EC-serie en ECS-serie voorzien van Premium deksels blijven ook onder zware omstandigheden veilig afgesloten.

De vorm van de emmer kan heel veel betekenen in gebruiksgemak, logistieke kosten of attentiewaarde. Je kunt kiezen uit een grote range van ronde, vierkante of rechthoekige emmers met alle gewenste inhoudsmaten. Door het toepassen van verschillende soorten beugels en deksels bieden wij alle oplossingen voor jouw verpakkingsbehoefte.

Greep uit de markt

Ontwikkeling van een oplossing op maat

Hewitex ontwikkelt en produceert non-woven schoonmaakdoeken voor de professionele, industriële en consumentenmarkt. Zoals ze het zelf zeggen: “Hewitex maakt schoonmaakdoekjes waar mensen graag mee werken”. Naast de traditionele droge (stofwis-)doeken (die verkrijgbaar zijn in verschillende kwaliteiten) produceert Hewitex ook vochtige en natte schoonmaakdoeken, direct klaar voor gebruik
Bekijk Case
Greep uit de markt

Reverse IML: The perfect solution for Frylite

Frylite is the leading supplier for quality frying oils in Ireland. For more than thirty years, they have been supplying customers across the country with a range of different cooking oils as well as collecting used waste oil. In order to do this, Frylite re-use Dijkstra Plastic packaging buckets. Clients return used oil to Frylite in the buckets, allowing Frylite to clean, refill and send out the same bucket up to five times.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Verfemmers van 100% Post Consumer Recyclaat

Koninklijke Van Wijhe Verf is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Met meer dan 100 jaar ervaring is vernieuwing één van de kernwaarden van dit bedrijf. Traditioneel vakmanschap wordt steeds weer gecombineerd met de modernste technieken en inzichten. Wijzonol is onder andere één van de merken waar verf wordt ontwikkeld, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Duurzaamheid in een nieuw jasje

Kekkilä Oy is al sinds 1924 actief in de markt voor meststoffen. De Finse onderneming, in 2018 gefuseerd met het Nederlandse BVB Substrates, levert een breed gamma turf- en meststoffen voor zowel de professionele markt als voor consumenten. Kekkilä gaat op een verantwoordelijke manier om met natuurlijke hulpbronnen, maatschappij en mensen. Sustainability is door de gehele bedrijfscultuur verweven.
Bekijk Case

Kom in contact met onze specialist: MarcelAdvies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!