Veelzijdige verpakkingscontainers voor het zware vloeibare en vaste werk.

Remco Meijer,
Specialist Industrie,
Pet Food
& Tuin/Meststoffen

Voor industrieel gebruik biedt Dijkstra Plastics een uitgebreide serie zwaardere containers, geschikt voor vaste en vloeibare stoffen. Onze containers hebben hun waarde in de praktijk bewezen bij gebruik voor een groot aantal stoffen. Afhankelijk van de toepassing en het volume kies je het meest geschikte model. Bij specifieke wensen en eisen ontwikkelen wij een container op maat.

Heb je advies nodig omtrent stapelen, vullen of vervoeren? In onze eigen testruimte voeren wij praktijktests uit om de maximale belasting in jouw situatie vast te stellen. Daarnaast kunnen wij samen met jou in je productieomgeving een analyse maken van het traject dat de verpakking aflegt en de processen die worden doorlopen in de keten. Op basis van deze informatie kunnen wij je nog beter adviseren.

Bekijk de opties

De vorm van de emmer kan heel veel betekenen in gebruiksgemak, logistieke kosten of attentiewaarde. Je kunt kiezen uit een grote range van ronde, vierkante of rechthoekige emmers met alle gewenste inhoudsmaten. Door het toepassen van verschillende soorten beugels en deksels bieden wij alle oplossingen voor jouw verpakkingsbehoefte.

Dijkstra Plastics levert een brede range van hoogwaardige plastic containers, zonodig uitgerust met veilige schroefdeksels en waar nodig voorzien van UN-keur voor gevaarlijke stoffen. De Premium deksels zijn extra sterk en kunnen hierdoor een zware last dragen. Emmers uit de EC-serie en ECS-serie voorzien van Premium deksels blijven ook onder zware omstandigheden veilig afgesloten.

Wij maken gebruik van 100% recyclebare grondstoffen (polypropyleen). Naar gelang de toepassing van de emmer, kunnen wij middels specificaties diverse toepassingen mogelijk maken. Een emmer kan meer geschikt gemaakt worden voor invriezen, of voor hotfill, valbestendigheid of andere productspecifieke eisen. En natuurlijk hebben wij zeer duurzame oplossingen gemaakt van gerecycled kunststof, PCR (Post Consumer Recycled).

Greep uit de markt

Een nieuwe manier van verpakken

Perfect verpakte en gestapelde high-end slijpschijven. Bij Dijkstra Plastics kijken we altijd naar de perfecte verpakkingsoplossingen voor onze klanten, waarbij het te verpakken product centraal staat. Waarom? Omdat we grote waarde hechten aan het vinden van de ultieme mix en toegevoegde waarde tussen bescherming, gebruiksgemak en perfect uiterlijk.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Ontwikkelen van een oplossing op maat

Hewitex ontwikkelt en produceert non-woven schoonmaakdoeken voor de professionele, industriële en consumentenmarkt. Zoals ze het zelf zeggen: “Hewitex maakt schoonmaakdoekjes waar mensen graag mee werken”. Naast de traditionele droge (stofwis-)doeken (die verkrijgbaar zijn in verschillende kwaliteiten) produceert Hewitex ook vochtige en natte schoonmaakdoeken, direct klaar voor gebruik.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Verfemmers van 100% Post Consumer Recyclaat

Koninklijke Van Wijhe Verf is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Met meer dan 100 jaar ervaring is vernieuwing één van de kernwaarden van dit bedrijf. Traditioneel vakmanschap wordt steeds weer gecombineerd met de modernste technieken en inzichten. Wijzonol is onder andere één van de merken waar verf wordt ontwikkeld, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Duurzaamheid in een nieuw jasje

Kekkilä Oy is al sinds 1924 actief in de markt voor meststoffen. De Finse onderneming, in 2018 gefuseerd met het Nederlandse BVB Substrates, levert een breed gamma turf- en meststoffen voor zowel de professionele markt als voor consumenten. Kekkilä gaat op een verantwoordelijke manier om met natuurlijke hulpbronnen, maatschappij en mensen. Sustainability is door de gehele bedrijfscultuur verweven.
Bekijk Case

Kom in contact met onze specialist: RemcoAdvies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!