Ben je op zoek naar een emmer 30 liter? Ongeacht in welke markt je je begeeft, Dijkstra Plastics heeft antwoord op elke verpakkingsbehoefte. Bij Dijkstra Plastics bieden we voor elke verpakkingsbehoefte verschillende duurzame, innovatieve en 100% recyclebare kunststofproducten aan. We bieden lichtgewicht verpakkingen aan die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Vanuit onze twee productielocaties in Nederland leveren wij hoogwaardige verpakkingen voor alle toepassingen. We gebruiken innovatieve methoden en 100% recyclebaar plastic voor al onze producten. De verpakkingen zijn geschikt voor verschillende middelen zoals food, pharma, chemie en verf & bouw. We bieden standaard emmers aan én emmers op maat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende deksels en handvaten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

 

Bij Dijkstra Plastics vind je een ruim aanbod 30 liter emmers. Alle verpakkingsemmers zijn afgestemd op de wensen en eisen van zowel consumenten als grootverbruikers. We bieden emmers aan voor houdbare en verse voedingsmiddelen, zoals vis en ijs met een inhoud van 0,5 liter tot 25 liter. Heb je grote verpakkingsemmers nodig? We leveren ook aan de professionele markt. De emmers zijn in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een ronde emmer, vierkante emmer of een rechthoekige emmer. Er zijn verschillende varianten van gerecycled plastic (PCR) met verschillende kleuren, maar ook in recyclebaar wit en transparant materiaal. De lichtgewicht emmers zijn 100% recyclebaar, hebben een sterke handgreep, zijn eenvoudig te openen en kun je stapelen. Alle emmers zijn uitgerust met een eenvoudig te openen deksel. Je kunt kiezen uit een sealdeksel, garantiesluiting of een deksel met foto realistische bedrukking. Er zijn verschillende variaties en toepassingen mogelijk.

Ontdek Duurzaam Dijkstra

De ontwikkeling en toepassing van nieuwe productietechnieken en efficiënte productieprocessen leiden tot steeds minder energieverbruik. Tot in detail zijn de processen geoptimaliseerd en worden nieuwe kansen benut. Zo realiseren wij bij investeringen in nieuwe spuitgietmachines steeds belangrijke verbeteringen op het gebied van energieverbruik.

In het kader van duurzaamheid zetten wij maximaal in op het gebruik van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled) is gerecycled polypropyleen dat gemaakt is van gebruikt kunststof verpakkingsmateriaal van consumenten en grootverbruikers en dat via ophaal- en inzamelingssystemen is verzameld. Na deze inzameling wordt middels sorteren, scheiden en wassen deze stroom bij recyclingbedrijven verder verwerkt tot polypropyleen granulaat. Dat granulaat kunnen wij weer inzetten in onze productieprocessen. Daarnaast gaan wij verspilling in onze eigen fabriek tegen. Een uitgekiend productontwerp voor elke toepassing ligt hieraan ten grondslag. Maar ook een productieproces met minimaal materiaal-uitval, dat weer voor 100% wordt gerecycled. Dit geeft de zekerheid dat voor elk product geen materiaal wordt verspild.

Wij hebben de doelstelling om in 2021 20% van onze gebruikte grondstoffen uit PCR te laten bestaan. In 2025 moet dat aandeel tot minimaal 35% zijn gegroeid.

Door efficiënte productieprocessen, efficiënte logistiek en het gebruik van gerecyclede grondstoffen verminderen wij de hoeveelheid CO2 bij elk geleverd product. Ook optimale verpakkingen, gebruik van retoursystemen en transport met maximale belading dragen hier aan bij. Heel sprekend is het gebruik van onze extra lange vrachtwagens (LZV’s). Maatregelen die stuk voor stuk bijdragen aan een zeer efficiënte logistiek en dus CO2 vermindering.


Maatwerk opties

Wil je dat de emmer 30 liter past bij de huisstijl van jouw merk of bedrijf? Dan is een maatwerk emmer een goede optie voor jou. Een maatwerk emmer 30 liter kun je namelijk personaliseren. Je kunt de emmers voorzien van verschillende designs. Hiernaast kun je zowel de emmer, beugel als deksel in een kleur naar keuze laten produceren. Er zijn diverse bedrukkingsmogelijkheden. Je hebt keuze uit glans, mat, metallic, interactieve of transparante labels.

Duurzame keuze

Dijkstra Plastics doet er alles aan om de milieu-impact van afval te verminderen door milieuvriendelijke verpakkingsopties aan te bieden. Al onze verpakkingen worden daarom met minimaal verbruik van materiaal en energie geproduceerd. Zo is Polypropyleen de belangrijkste grondstof. Het is een 100% recyclebaar materiaal. Met slimme innovaties en door te investeren in duurzame producten en processen neemt Dijkstra Plastics verantwoordelijkheid voor het produceren van kunststof verpakkingsproducten.

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar een emmer 30 liter? Dan ben je bij Dijkstra Plastics aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment emmers. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt ons aanbod gemakkelijk filteren met de filteropties aan de linkerzijde. Zo zie je één overzicht alle 30 liter emmers die voldoen aan jouw wensen en behoeftes. Heb je specifieke wensen met betrekking tot het formaat, eigenschappen, kleur of vorm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we voorzien je graag van advies!

Advies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!